Salatost naturel i lage giver den gode, rene smag af salatost, som er rund, mild, blød og let saltet. Bægeret med salatost i tern genkendes sikkert af de fleste, der spiser hvid ost og feta, for det er gennem flere år blevet en klassiker på grund af sin praktiske anvendelighed.

Osten er klar til brug i lækker mad på travle dage, hvor du ikke skal gå på kompromis med velsmagen. De cremede og fyldige tern i lage er, som var de netop skåret ud af en større osteblok. Brug dem helt klassisk som drys på en frisk salat, eller vend dem i en lun kartoffelsalat, en varm pastasalat eller på en middelhavsinspireret omelet.

150 g

Pasteuriseret komælk, salt, mikrobiel osteløbe, mælkesyrekultur.

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi 970 kJ (230 kcal)
Fedt 18 g
–    heraf mættede fedtsyrer 12 g
Kulhydrat 2,0 g
–    heraf sukkerarter <0,5 g
Protein 15 g
Salt 3,0 g

Opskrifter med salatost