Den populære grillost kommer nu i en ny variant i tern med pesto – perfekt til dine varme vegetarretter og fyldige salater, der både får et italiensk touch og den gode fyldige smag af grillost.

Grillosten med pesto er en nem og delikat måde at gøre salaten eller pitabrødet spændende, knasende og velsmagende.

Taverna grillost er en fast, lidt salt ost, der udvikler en fantastisk lækker konsistens og masser af gode smagsegenskaber, når den tilberedes. Ostens letsaltede, syrlige smag passer til de fleste retter, og den gør sig rigtig godt sammen med de fleste salater og varme retter. Samtidig giver den med sit høje proteinindhold god fylde til lette retter og friske salater.

Taverna grillost er en nem og let hverdagsløsning, som er fremstillet på god dansk mælk på et dansk mejeri.

Grillost er i familie med Halloumi, som er en cypriotisk specialitet.

Tilberedning: Ostetern og pesto steges på en glohed pande og ved høj varme i 1-2 minutter. Skru herefter ned til middelvarme og steg dem i yderligere 3-4 minutter.  Vend ternene hyppigt undervejs.

130 g

Pasteuriseret komælk, salt, surhedsregulerende middel, mikrobiel løbe. Pesto (krydderier, vegetabilsk olie (oliven, solsikke), vand, ostepulver med valle, pinjekerner, salt, hvidløg, surhedsregulerende middel, antioxidant, stabilisatorer, konserveringsmidler.

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi 1120 kJ (260 kcal)
Fedt 22 g
–    heraf mættede fedtsyrer 11 g
Kulhydrat 3,0 g
–    heraf sukkerarter 2,5 g
Protein 16 g
Salt 2,4 g

Opskrifter med grillost