Traditionel græsk yoghurt med god cremet konsistens og smag, som er produceret i Grækenland. Græsk yoghurt har en mild syrlighed og en afstemt fed smag, der gør den alsidig i brug.

Den klassiske græske yoghurt med 10% fedt er en anelse mere fast i konsistensen end den mere kalorielette version med kun 2% fedt.

Græsk yoghurt er velegnet som morgenmadsprodukt, til cremer og desserter, til hjemmelavet tzatziki og som creme til kartoffelsalaten.

Græsk yoghurt 10% er varmestabil og kan derfor også bruges til at jævne varme sauce eller i frugttærter.

1 kg

Pasteuriseret skummetmælkskoncentrat af komælk, fløde, mælkeprotein, yoghurtkultur.

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi 562 kJ (135 kcal)
Fedt 10 g
–    heraf mættede fedtsyrer 7,0 g
Kulhydrat 4,5 g
–    heraf sukkerarter 4,0 g
Protein 5,8 g
Salt 0,28 g

Opskrifter med græsk yoghurt