Cremet hvid ost har en blød konsistens og en letsaltet smag – og er ideel som madlavningsost.

Osten er god til desserter, dip, dressinger og som smørepålæg. Prøv også at blende den med friske krydderurter og brug den som dip til grøntsager eller som smørepålæg.

Osten kommer i halvmåne-formede blokke, som du kan bryde, brække, rive, skive eller skære i tern alt efter, hvad menuen står på.

Indhold: 750 g
Drænet vægt: 400 g

Pasteuriseret komælk, salt, mikrobiel løbe og mælkesyrekultur.

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi 870 kJ (210 kcal)
Fedt 16 g
–    heraf mættede fedtsyrer 9,2 g
Kulhydrat 2,5 g
–    heraf sukkerarter 1,4 g
Protein 14 g
Salt 2,8 g

Opskrifter med salatost