Ingredienser:

  • 180 g Taverna Klassisk salatost
  • 2 dåser god tun i olie
  • 2 spsk kapers
  • ½ citron
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk grofthakket bredbladet persille
  • salat
  • pita eller sandwichbrød

Nem tunsalat med bredbladet persille og salatost

Nem og velsmagende tunsalat, der fungerer godt både som forret eller sund og mættende frokostsalat til madpakken.

Fremgangsmåde:

Hæld olien fra tunen og del fiskekødet i grove stykker.

Vend med kapers, citronsaft og olivenolie og smag til med salt og peber.

Bryd salatosten i mindre stykker og vend dem med tun og bredbladet persille.

Server i pitabrød med salat eller som fyld i en lækker frokostsandwich med ristet brød.

Kategorier: , Tag:

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk