Ingredienser:

  • 2 pakker Taverna grillost med chili
  • 12 små tortillapandekager
  • Olivenolie
  • ½ lilla spidskål, fint snittet
  • 1 hjertesalat, fint snittet
  • 4 radiser i tynde skiver

Mangosalsa:

  • 1 moden mango, i tern
  • Saften fra 1 lime
  • 1 rødløg, fint hakket
  • 1 fed hvidløg, fint revet
  • 1 rød chili, fint hakket, uden kerner
  • 2 spsk fint hakket frisk koriander + lidt hele ekstra til pynt

Tortillas med mangosalsa og grillost

Turen går til Mexico! Ihvertfald rent kulinarisk, for grillosten smager nemlig også skønt i tortillas med mango og masser af grønt fyld. Let og hurtig aftensmad – også som vegetarret.

Opskriften er udviklet af Maria, der blogger på Vanløse Blues.

Fremgangsmåde:

Vend alle ingredienser til mangosalsaen sammen og smag den til med salt og peber.

Skær grillosten i skiver og pensel dem med olivenolie på begge sider.

Grill dem i 3-4 minutter på begge sider, enten på grillen eller på en grillpande.

Lun tortillapandekagerne imens.

Fyld hver pandekage med lidt spidkål og hjertesalat, læg 3 skiver grillost ovenpå og top med mango salsa, radiser og pynt med koriander.

Tip: Serveres eventuelt med en let dressing rørt på creme fraiche og chili.

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk