Ingredienser:

  • 200 g Taverna Finest i blok
  • 400 g spaghetti
  • 1 bundt forårsløg
  • 400 grønne bønner
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • 150 g bacon
  • Olivenolie til stegning
  • 4 pasteuriserede æg
  • 1 bundt bredbladet persille
  • ½ dl mælk

 

Spaghetti Carbonara

Fremgangsmåde:

Rens og snit forårsløg og bønner, hak rødløget fint.

Kom bønnerne i en skål og hæld kogende vand over og lad stå 3-4 minutter.

Hak hvidløg og chili fint.

Hak bredbladet persille groft.

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Klip baconen i tern og steg sprød på en pande, stil til side.

Kom hvidløg, chili og rødløg på en pande, og vend rundt et par gange.

Tilsæt forårsløg og grønne bønner, og lad stege ved middelvarme i 3 minutter.

Tilsæt grøntsagsbouillon og pasta og giv retten yderligere 2 minutter.

Varm mælken op og smuldr Taverna Finest med fingrene og rør op i mælken.

Slå ægget ud og rør æg, mælk, ost og persille op i pastaretten. Hæld over pastaretten og vend hurtigt rundt, til saucen sætter sig, og osten er smeltet ind i saucen.

Smag til med salt og peber, drys med bacon og server.

 

 

 

Kategori: Tag:

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk