Ingredienser:

*Ajvar er en relish på peberfrugter og auberginer, som kan købes hos etniske grønthandlere.

Dip med salatost og peberfrugt

Her er en let opskrift på dip med salatost og peberfrugt! Server dippen til chips, grøntsagsstænger eller andre typer snacks inden aftensmaden eller til drinks med gæsterne. Også velegnet som forret og til vegetariske menuer.

Opskriften er udviklet af Nadia, der blogger på Food Fanatic.

Fremgangsmåde:

Pil hvidløgsfedene, og hak dem groft.

Hak peberfrugten groft.

Fjern evt. kernerne i chilipeberen, og hak den groft.

Pluk persillebladene.

Kom det hele i en blender eller foodprocessor sammen med Taverna Finest salatost og ajvar.

Blend, så groft eller fint, du ønsker dippen.

Servér med grøntsagsstænger eller brød.

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk