Ingredienser:

Salat med croutoner, yoghurt og salatost med oliven

Hurtig og let middelhavsinspireret salat, der lader det søde, syrlige, sprøde og stærke synge hver for sig. God til frokosten, som tilbehør til grillmaden eller som vegetarret.

Fremgangsmåde:

Skær brødet i grove stykker og vend dem med marinaden fra salatosten og olivenolien.

Kom brødstykkerne i en bradepande og bag dem gyldne og sprøde i en 220° forvarmet ovn i 4-5 minutter.

Hold øje med dem så de ikke bliver for mørke.

Rør yoghurt med hvidløg og smag til med salt, peber og limesaft.

Skræl agurken, del den på langs og fjern kernerne. Skær den i skiver.

Skyl, pluk og tør salaten.

Anret salaten i dybe tallerkner. Først en klat yoghurt, så salat, agurk, ost og oliven og top med de sprøde brødstykker.

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk