Ingredienser:

  • 125 g Taverna grillost, revet
  • 250 g kikærter, kogte eller fra dåse
  • 2 æg
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk spidskommen
  • 2 tsk chiliflager
  • 300 g rødbede, revet
  • Salt og peber
  • Kokosolie til stegning

Rødbedebøffer med grillost

Rødbedebøf med grillost er en forfriskende opskrift på en vegetarisk klassiker. Her bliver grillosten brugt som sprødt fyld i lækre rødbedebøffer med en dejlig krydret smag.

Opskriften er udviklet af Ditte, der blogger på The Food Club.

Fremgangsmåde:

Kom kikærter, æg, persille, hvidløg og krydderier i en blender eller foodprocessor og blend det hele godt sammen til en ensartet fars.

Kom det i en skål og rør revet rødbede og grillost i og tilsæt salt og peber.

Lad farsen hvilen i ca. 30 minutter.

Form forsigtigt små bøffer, ca. 10 stk., evt. med fugtige hænder, og steg dem i kokosolie ved middelvarme, indtil de er gyldne og sprøde.

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk