Ingredienser:

Marinade til kylling:

  • 1 spsk honning
  • 1 spsk sojasauce
  • 1 spsk peanutbutter
  • 1 tsk sambal oelek (stærk chilipasta)
  • 2 spsk vindruekerneolie

Pitabrød med peanutkylling og salatost

Pitabrød er fantastisk og alsidig mad, der går både til hverdag, i picnickurven, som forret eller til en buffet med lækkerier fra grillen. Prøv denne smagfulde madopskrift med pitabrød, hvor peanuts, soja, chili og salatost mødes i delikat balance.

Fremgangsmåde:

Rør alle ingredienser til marinaden sammen og vend kyllingestykkerne i. Lad dem gerne trække 1-2 timer på køl.

Steg kyllingestykkerne på grill eller grillpande og lun pitabrødene.

Fordel salat, kylling og salatost i pitabrødene og kom sød chilisauce over.

Kategori: Tag:

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk