Ingredienser:

Dressing:

Pastasalat med æg og asparges

Enkel opskrift på mættende pastasalat med klassiske danske ingredienser. Pastesalaten er perfekt som tilbehør til sommerlig aftensmad eller salat til påskefrokosten. Et hit hos både børn og voksne.

Fremgangsmåde:

Knæk bunden af de grønne asparges og skær dem i mindre stykker.

Kog pasta i vand tilsat salt som beskrevet på pakken og lad de grønne asparges koge med det sidste minut af kogetiden.

Sigt vandet fra og vend de frosne ærter sammen med den varme pasta og aspargesene.

Steg bacon på panden.

Skær bunden af salathovederne og del dem i grove blade.

Vend salat, ost og pasta sammen og anret med halve, smilende æg, bacon og et drys karse.

Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.

Fordel dressingen over salaten.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk