Ingredienser:

Oksefilet:

  • 250 g Taverna Finest i blok
  • 1½ kg oksefilet
  • 30 g rasp
  • 1 spsk hakket mynte
  • 1 spsk hakket rosmarin
  • salt og peber

Salat:

  • 150 g Taverna Finest i blok
  • ½ blomkålshoved
  • 1 bundt frisk mynte
  • 1 bundt bredbladet persille
  • 200 g ærter, friske eller optøede
  • 1 usprøjtet citron
  • 4 spsk olivenolie
  • ½ galiamelon

Oksefilet med sommerblomkål

Fremgangsmåde:

Oksefileten afpudses for sener og krydres med salt og peber, og brunes i ovn ved 200 grader eller på grill.

Taverna Finest osten røres med hakkede urter og rasp.

Salatostemassen placeres på fileten, når den har fået stegeskorpe og færdigsteges ved 160 °C, til en kernetemperatur på 53 grader. Oksefileten skal trække ca. 15 minutter før udskæring.

Del blomkålshovedet i helt små buketter og kom op i en skål sammen med ærterne.

Hak mynte groft og riv skallen af citronen fint. Bland sammen.

Tilsæt olivenolie og salt og hæld over blomkål.

Skær melonen og salatosten i små mundrette bidder og drys ovenpå salaten inden servering.

 

 

 

 

 

Kategori: Tag:

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk