Ingredienser:

  • 150 g Taverna kryddermarineret salatost
  • 300 g dampet torsk (kold)
  • 2 spsk creme fraiche eller lign.
  • ½ fed fintrevet hvidløg
  • 1 tsk revet økologisk citronskal
  • salt og friskkværnet peber
  • ca 100 g fintsnittet salat
  • pita eller sandwichbrød

Krydret torskesalat med salatost – let at tilberede

Dette er en let opskrift på torskesalat, der fungerer både som hurtig aftensmad, forret, til madpakken eller en enkel frokostret til gæsterne.

Fremgangsmåde:

Tryk på torsken så den deler sig i flager.

Kom dem i en skål og vend dem forsigtigt sammen med den kryddermarinerede salatost sammen med marinaden.

Smag creme fraiche til med hvidløg, citronskal, salt og peber og vend den forsigtigt med torsk og salatost.

Server i pitabrød med fintsnittet salat eller som fyld i en lækker sandwich.

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk