Ingredienser:

  • 200 g Taverna Finest salatost eller gedeost
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 forårsløg
  • 1 grøn chili
  • 2 spsk balsamico
  • 2 dåser drænede kikærter (ca. 400 g i alt)
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 dl friske, hakkede krydderurter (fx persille og mynte)

Kikærtesalat med salatost og balsamico-glaserede løg

Her får du en hurtig og enkel opskrift på en sund og proteinrig kikærtesalat – god til madpakken, som tilbehør til let aftensmad eller som vegetarret.

Den cremede salatost er i sit perfekte element i denne proteinrige og skønne syrlige smagsoplevelse.

Fremgangsmåde:

Snit alle løgene fint og steg dem bløde på en pande i lidt fedtstof.

Tilsæt chili og balsamico og lad det koge ind.

Tilsæt kikærterne og smag til med salt og peber og tilsæt olivenolie og krydderurter.

Bræk osten i grove stykker og vend dem i salaten.

Nyd salaten som en lækker frokost eller som tilbehør til fx lam, kylling eller en god kotelet.

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk