Ingredienser:

Nem kartoffelsalat med karse og salatost

Her er en hurtig og nem opskrift på en frisk kartoffelsalat vendt med salatost i kryddermarinade.

Kartoffelsalaten går godt til både vegetariske menuer, som tilbehør til grill og fisk, eller som mættende madpakke.

Fremgangsmåde:

Skrub kartoflerne rene og kog dem i saltet vand i ca. 12 minutter.

Hæld vandet fra og lad dem køle let af.

Vend de lune kartofler med kryddermarineret salatost og marinaden, som osten ligger i.

Tilsæt citronsaft og smag til med salt og peber.

Vend karsen i lige inden servering.

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk