Ingredienser:

  • 200 g Taverna Finest salatost i blok
  • 1 rulle færdiglavet tærtedej
  • 400 g helbladet spinat (optøet og vredet fri for væde)
  • 1 porre i ringe, kogt i 1 minut
  • 150 g varmrøget laks
  • 3 æg
  • 2 ½ dl madlavningsfløde ca. 13%
  • ½ tsk salt
  • 4 vrid friskkværnet peber

Grøntsagstærte med laks og salatost

Savner du inspiration til aftensmaden eller et velsmagende indslag til sammenskudsgildet. Opskriften på denne nemme tærte med laks, porre og spinat er et fantastisk bud, hvor hav, land, urtehave og den salte ost mødes.

Fremgangsmåde:

Kom tærtedejen i en smurt tærteform (26 cm). Bræk salatosten i mindre stykker og fordel den i tærtebunden sammen med spinat, porre og laks imindre stykker.

Rør æg, fløde, salt og peber sammen og hæld over fyldet. Bag tærten i en 180° forvarmet ovn i 35-40 minutter.

Tip: Bag tærterne i små portionsforme og anret 1 tærte pr. kuvert.

Kategori: Tag:

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk