Ingredienser:

  • 200 g Taverna Finest gedeost
  • 3 spsk friskhakket estragon
  • Olivenolie
  • Skiver af flutes
  • 2 spsk friskpresset citron saft
  • 1 tsk salt
  • Friskkværnet peber
  • 2 bakker spæde salater – fx Napolitana blanding
  • 1 skrællet agurk
  • 400 g optøede grønne Edamame soyabønner uden skal

Grøn salat med sprøde gedeostebrød

Her er en let og hurtig madopskrift på grøn salat med smag af sommerens friske urter og cremet, mild gedeost. Server den som forret, appetizer, tilbehør til en grøn og skøn sommermenu eller som vegetarisk ret.

Fremgangsmåde:

Rør gedeosten let med frisk estragon, 4 spsk. olivenolie og peber. Rist brødet og kom den rørte gedeost på.

Flæk den skrællede agurk på langs og fjern kernerne med en teske. Skær agurken i tykke skiver. Pisk citron, olie salt og peber sammen og vend dressingen sammen med agurker, salat og bønner.

Anret salaten med de sprøde gedeostebrød eventuelt dryppet med lidt olie på toppen.

Tip: Du kan også bruge friskbælgede eller optøede ærter i stedet for bønner.

Kategorier: , , Tag:

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk