Ingredienser:

  • 250 g Taverna grillost
  • 125 g hindbær
  • 40 g valnøddekerner
  • 1 lille håndfuld mynteblade
  • 2 tsk revet ingefær, ca. 20 g
  • 3 spsk honning
  • 4 spsk citronsaft
  • ½ dl vand

Grillost med valnødder, ingefær og hindbær

Nogle gange savner man idéer til til noget, der både er salt og sødt, og så er denne lette sommerlige opskrift lige sagen! Servéres som dessert eller snack – også velegnet for vegetarer.

Opskriften er udviklet af Samantha Fotheringham, der blogger under samme navn.

Fremgangsmåde:

Skær skrællen på ingefæren af, og riv det fint. Bland revet ingefær med vand, citronsaft og honning.
Hæld ingefærblandingen op i en gryde og lad det koge op under omrøring i 1-2 minutter, indtil konsistensen er tyktflydende og minder om sirup.

Skyl hindbær og hak valnøddekernerne groft.

Skær grillosten ud i 8 skiver. Læg grillosten på en grill og steg skiverne i 1-2 min. på hver side, indtil de er gyldenbrune.

Læg den tilberedte grillost på 4 tallerkner. Fordel hindbær, valnødder og ingefær. Pynt til sidst med mynteblade.

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk