Grillost med chili, jordbær og indkogt balsamico

Savner du inspiration til en særlig forret til gæsterne, så er denne madopskrift med grillost, chili, jordbær og indkogt balsamico en oplagt mulighed. Her mødes smukt, stærkt, sødt og salt – og skaber en perfekt balanceret appetizer eller kanapé til dine gæster, mens I venter på at gå til bord

Fremgangsmåde

Bland eddike med rørsukker i en lille kasserolle og varm forsigtigt op til den simrer, lad den småkoge over medium-svag varme til den er tyknet let, med konsistens som tynd sirup. Skyl jordbærrene og dup dem tørre.

Skær grillosten i 12 lige store stykker. Grill dem på en varm grillpande, alternativt skal de blot steges på en almindelig pande. Sæt en tandstik i hvert ostestykke og dernæst et jordbær.

Dryp med den lune balsamico-glace. Server evt. med det samme som en lille aperitif.

Taverna oste – til kolde og varme retter