Ingredienser:

  • 200 g Taverna Finest salatost i blok
  • 2 bundt asparges
  • 1 rødløg, fint hakket
  • 4 tomater i tern
  • 2 nektariner i skiver
  • 4 spsk bredbladet persille, fint hakket
  • Balsamicoglaze
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Grillede asparges med salatost og balsamicoglaze

Forfriskende og meget let opskrift på grillede asparges, – en lille ret der vil fungere godt som forret eller i en vegetarisk menu. Her får asparges selskab af balsamicoglaze og salatost, der giver perfekt salt kant til den lækre sommergrøntsag.

Opskriften er udviklet af Maria, der blogger på Vanløse Blues.

Fremgangsmåde:

Knæk de trævlede ender af aspargesene og kassér dem.

Vend aspargesene med lidt olivenolie og krydr dem med salt og peber.

Grill dem gyldne enten på grillen eller på en grillpande, til de har fået fine grillstriber.

Anret aspargesene på et fad, fordel tomater, nektariner, løg og persillen henover.

Top med salatost, og dryp balsamicoglaze henover inden servering.

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk