Ingredienser:

  • 200 g Taverna Finest gedeost eller Taverna Finest salat ost
  • 1 pakke filodej
  • 50 g smeltet smør
  • 200 g spæd spinat
  • 1 skalotteløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 chili (efter smag)
  • Salt og peber
  • Olivenolie til stegning

Filodejsruller med spinat og salat ost

Enkel opskrift på en rigtig skøn og hurtig snack til drinks før middagen eller til en dejlig brunchbuffet! Også velegnet som forret og som vegetarisk spise.

Opskriften er udviklet af Thomas Alcayaga, der blogger på Madet Mere.

Fremgangsmåde:

Snit løg, hvidløg og chili fint. Sautér i olie på en pande.

Skyl spinaten og kom den på panden. Der må gerne være vand tilbage på spinaten, da det er med til at dampe spinaten. Steg, til det er faldet sammen. Pres så overskydende væske fra og lad det køle.

Smuldr gedeosten i stykker og vend sammen med spinaten. Smag til med salt og peber. Smelt smørret.

Halvér filodejen og pensel med smør.

Læg cirka 2 spsk. af spinatblandingen på filodejen. Fold siderne indover og rul den nu.

Fortsæt, til alt fyldet er brugt.

Pensl dem til sidst med overskydende smør.

Bag i cirka 12-14 minutter (afhængig af størrelse) ved 180 grader.

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk