8 grillspyd:

  • 250 g Taverna grillost
  • 4 modne ferskner
  • 8 grønne, friske asparges
  • ½ lille bundt frisk mynte

Marinade:

  • 1 spsk honning
  • 2 spsk olie
  • Salt og peber

Ferskenspyd med honningmarinade

Savner du inspiration til en ny og anderledes dessert, så prøve denne opskrift på ferskenspyd med grillost og honningmarinade. Det er en spændende dessertopskrift, der tilfredsstiller behovet for både sødt og salt ovenpå en dejlig middag. Også velegnet for vegetarer.

Opskriften er udviklet af Josephine, der blogger på A Tasty Love Story.

Fremgangsmåde:

Halvér fersknerne og fjern stenen. Skær de halve ferskner i 2 eller 3 dele.

Skær aspargeserne og osten i mindre stykker. Fordel alle tingene på de 8 spyd.

Bland alle ingredienserne til marinaden sammen og pensl spyddene.

Placer spyddene på kraftig varme på grillen og tilbered dem, til de er meget gyldne og osten er dejlig blød på alle sider.

Drys spyddene med finthakket frisk mynte.

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk