Ingredienser:

  • 2 pakker Taverna grillost, evt. Taverna grillost med chili (i alt 500 g)
  • 2½ dl mel
  • salt og peber
  • 2 æg
  • 2½ dl rasp eller panko (japansk rasp)
  • olie til stegning
  • 1 bdt hvide asparges
  • 1 rødløg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 200 g helbladet spinat
  • 4 store skiver groft surdejsbrød
  • 4 spsk god olivenolie

Crispy grillost – let opskrift på vegetarisk snack

Giv grillosten en ekstra sprød skorpe med panering, og få en knasende snack som appetitvækker. En let opskrift, som også passer godt til sommerens grillmad eller en vegetarisk ret.

Fremgangsmåde:

Skær grillost i skiver og vend dem først i mel, derefter i sammenpisket æg og så rasp til de er helt dækkede.

Skræl asparges og del dem først på langs og så i halve.

Steg dem i olie på en pande til de tager lidt farve.

Tilsæt løg og hvidløg og steg med under omrøring til løgene er bløde og klare.

Tilsæt spinat og varm igennem.

Smag til med salt og peber.

Rist brødskiverne og fordel spinat og asparges på skiverne.

Top med de stegte grillostskiver og dryp lidt god olivenolie over.

 

 

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk